Celsimix: ontwikkeld voor veelzijdige en lastige mengsels onder gecontroleerde temperatuur.

Voor toepassingen die standaardmengers in de voedingsmiddelen- en chemische industrie niet aankunnen heeft Celsius de Celsimix ontwikkeld. Het begon als een project om caramel en noten te mengen, maar inmiddels maakt ook de chemische industrie dankbaar gebruik van deze bijzondere menger.

Zo gebruikt een tapijttegelfabrikant de Celsimix om kalksteen met polyolefinen te mengen.
Het geheim van de Celsimix zit hem in de holle schroeven en de holle mantel van de Celsimix. Daardoorheen circuleert een verwarmingsmedium op de temperatuur waarbij de stoffen het beste mengen.

De Celsimix mengt zo met veel succes vaste en vloeibare kleverige ingrediënten onder gecontroleerde temperatuur in een zacht, continu proces. De Celsimix wordt gemaakt in de werkplaats van het gerenommeerde Van Beek Schroeftransport, waardoor een perfecte afwerking gegarandeerd is.

Celsius levert de Celsimix standaard in EasyClean-uitvoering, wat inhoudt dat een operator eenvoudig toegang heeft tot de schroeven. Hierdoor is de Celsimix eenvoudig te reinigen en onderhouden.

De Celsimix is verkrijgbaar in vier verschillende modellen voor capaciteiten van 700, 1200, 2450 en 3600 liter per uur. De Celsimix wordt standaard in RVS uitgevoerd en kan worden aangevuld met opties om het passend te maken voor iedere specifieke toepassing of situatie. Ook ATEX uitvoeringen behoren tot de mogelijkheden.

Wilt u weten of wij iets kunnen betekenen voor uw proces? Neem dan contact met ons op!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws & projecten?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2024 Transportschroeven- en machinefabriek Van Beek B.V. | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring