Sisca genomineerd voor Proces Innovatie Prijs (PIP)

Van Beek Schroeftransport dingt ook dit jaar weer mee naar dè Industrial Processing-trofee: de Proces Innovatie Prijs (PIP). Sisca, onze innovatieve online maatwerkconfigurator voor schroeftransportsystemen, is genomineerd voor de vakprijs. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de vakbeurs Industrial Processing – World of Technology & Science (WoTS), die plaatsvindt van dinsdag 27 september tot en met vrijdag 30 september 2022 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Bij de laatste editie van PIP in 2018 wisten wij met onze baanbrekende schroefwarmtewisselaar, Twister, zowel de vakprijs als de publieksprijs in de wacht te slepen. “We zijn trots en vereerd dat de vakjury Sisca heeft genomineerd voor de PIP 2022. We hebben niet stilgezeten sinds het winnen van de PIP vak- en publieksprijs in 2018 en laten met Sisca zien dat we blijven innoveren, zowel in producten als diensten voor onze klanten. Hopelijk lukt het ons om wederom één of meerdere prijzen te winnen”, zegt Perry Verberne, directeur van Van Beek.

Slimme selfservice-oplossing
De PIP is een initiatief van de Machevo & Bulk Vereniging en beursorganisator FHI. Deze prestigieuze onderscheiding is een erkenning voor innovatie producten en oplossingen in de procesindustrie. Als Van Beek zijn we dan ook beretrots dat deze, door onze eigen engineers ontwikkelde slimme selfservice-oplossing, één van de genomineerden is. Sisca is namelijk niet zomaar een online configurator, maar een slimme maatwerkconfigurator die op basis van ingevoerde data stap voor stap een koker-, trog- of omega trogtransporteur samenstelt. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met de combinatie van eigenschappen van het te transporteren product en het productieproces.

Kennis delen met klanten
“Het stuk kennis dat in de hoofden van onze engineers zit, delen we nu met onze klanten. De online engineer is zeker geen vervanging van onze sales engineers, het vangt enkel de eerste informatiebehoefte van onze klanten op wat betreft prijs en levertijd”, aldus Verberne, die benadrukt dat Sisca ook nog eens realtime calculeert. Van Beek zal de slimme selfservice-oplossing de komende jaren blijven doorontwikkelen en de configuratiemogelijkheden verder uitbreiden met ondermeer dubbelschroeven, verschillende inloopvormen, enkelzijdig gelagerde schroeven en meerdere in- of uitlopen.

Stemmen
Uiteraard is Van Beek ook dit jaar weer één van de exposanten op Industrial Processing – WoTS 2022 en bieden wij geïnteresseerden de mogelijkheid voor een persoonlijke kennismaking met Sisca.

Uw stem uitbrengen op Sisca voor de PIP publieksprijs 2022 kan hier.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws & projecten?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2024 Transportschroeven- en machinefabriek Van Beek B.V. | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring