Nieuwe Duitse agent voor toenemende vraag naar Dino

‘Mobiele bulkwagenvuller Van Beek komt nog altijd als beste uit de bus’

Transportbedrijven krijgen steeds vaker de vraag of zij de op- en overslagprocessen van hun klanten kunnen overnemen. Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland zijn op dit gebied geen uitzondering en hier is dan ook steeds meer vraag naar onze mobiele bulkwagenvuller; de Dino.

We waren daarom al even op zoek naar een geschikte agent met de juiste kennis om onze Duitstalige klanten verder te helpen. Die hebben we nu gevonden in Frank Müller. Hij is een oude bekende van Van Beek en ziet grote kansen voor de Dino in zijn werkgebied: Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Ervaring met de Dino

Al eerder, tussen 1998 en 2001, bediende Müller als vertegenwoordiger van Van Beek de Duitse, Zwitserse en Oostenrijkse markt. In deze periode verkocht hij meerdere Dino’s. “Een van de eerste Dino’s die ik toen verkocht is onlangs nog gereviseerd en doet nog altijd dienst in de buurt van mijn woonplaats Kempen”, zegt hij hierover. Maar destijds was er in zijn gebied meer aanbod dan vraag en daarom gingen Van Beek en Müller ieder hun eigen weg.

Toenemende vraag

Vanwege de toenemende vraag uit Duitsland bedient Müller nu wederom de Duitse, Zwitserse en Oostenrijkse markt, deze keer met een focus op de Dino. Hij ziet kansen voor de mobiele bulkwagenvuller in verschillende salesgebieden. “Maar de belangrijkste ontwikkeling is dat transportbedrijven steeds vaker op verzoek de opslag- en overslagprocessen van hun klanten overnemen. Het gaat dan bijvoorbeeld om het overslaan van zakken of bigbags in bulkwagens of zeecontainers. Dan biedt de Dino natuurlijk een ideale oplossing.”

Nog altijd de beste

Voordat Müller opnieuw de samenwerking met Van Beek aanging bekeek Müller eerst of er geen andere, wellicht betere oplossingen zijn. “Maar de Dino komt nog altijd als beste uit de bus met zijn bijzonder sterke eigenschappen: de hoge vulsnelheid, de gigantische flexibiliteit, de eenvoudige reiniging en een gunstig prijsniveau.”

De overtuigingskracht van honderden praktijkvoorbeelden

“Wereldwijd zijn al meer dan 350 Dino’s aan het werk gezet in de industrie en overslagbedrijven. Dat geeft mij een geweldige hoeveelheid waardevolle praktijkvoorbeelden waarmee ik vrijwel iedere branche kan overtuigen om met Van Beek in zee te gaan.”

Met Frank Müller in ons team kunnen wij onze Duitstalige klanten beter en sneller van dienst zijn. U kunt Frank bereiken op t +49 (0) 2152 551634, m +49 (0) 172 2877 959 of via dino@schneckenmueller.com.

Ook Dino-agent worden?
Van Beek werkt graag samen met agenten om de Dino wereldwijd zonder taalbarrières verkrijgbaar te maken. De ontwikkeling waarbij transportbedrijven de op- en overslagprocessen van hun klanten overnemen is op ieder continent terug te vinden. Overal zijn deze bedrijven dan ook op zoek naar een kostenefficiënte en mobiele oplossing die zich al ruimschoots in de praktijk heeft bewezen.

Met plezier verwelkomen wij dan ook nieuwe landen en nieuwe agenten om de ‘Dino-vlek’ over de wereld te laten uitvloeien. Lijkt het u wat om Dino-agent te worden en heeft u de nodige technische ervaring in huis? Neem dan contact op met onze Mr. Bulktruckloader: Roel Kneepkens.

Meer Dino-ontwikkelingen

Wilt u eerst meer over de Dino weten? Neem dan een kijkje op www.dino.nl of volg de laatste ontwikkelingen rond de Dino op de facebookpagina van Mr. Bulk truck loader.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws & projecten?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2024 Transportschroeven- en machinefabriek Van Beek B.V. | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring