Zekerheid voor Hoogheemraadschap

Servicecontract Van Beek garandeert werkende slibdrooginstallatie

Het is voor het hoogheemraadschap Hollands NoorderKwartier (HHNK) geen optie dat hun slibdrooginstallatie langere tijd stil komt te liggen. Daarom zijn met Van Beek duidelijke afspraken gemaakt om dit te voorkomen. Inmiddels draait de installatie al vijf jaar op volle toeren.

‘Goede samenwerking’

Technisch medewerker van het HHNK Peter van der Stoop is zeer tevreden met de dienstverlening die samengaat met het contract. “De samenwerking met Van Beek ervaar ik als zeer goed, bij problemen handelen zij adequaat en het reguliere onderhoud wordt naar tevredenheid uitgevoerd.”

In de installatie zijn acht schroeftransporteurs van Van Beek en Celsius verwerkt. Het gaat om twee identieke lijnen met ieder een koelschroef met dubbelschroef en drie schroeftransporteurs. Gedroogde warme slibkorrels komen bij de koelschroeven binnen. Na het afkoelen brengen de schroeftransporteurs de korrels naar een silo. Het koelen voorkomt dat in die silo broei ontstaat.

Verzekerd van werkende installatie

“Het HHNK wilde zeker weten dat de installatie zou blijven draaien”, zegt medewerker service en after sales bij Van Beek Téan van Horssen. “Als onze schroeven stilliggen, ligt de hele installatie stil omdat de korrels dan niet veilig kunnen worden opgeslagen. Het was voor ons geen probleem deze garantie te geven. We kennen onze machines en weten hoe die presteren.” Van der Stoop bevestigt dit. “Van Beek heeft de kennis, ervaring en onderdelen in huis om de installatie in goede conditie te houden.”

Duidelijkheid over kosten

In het servicecontract staat onder meer wanneer de lagers vervangen dienen te worden en wanneer onderhoudsbeurten moeten plaatsvinden. “Zo heeft de klant zekerheid en is van te voren duidelijk welke kosten hij kan verwachten”, legt Van Horssen uit. Ook meldt het contract hoeveel uur de installatie jaarlijks minstens moet draaien. “Het is dan aan ons om te zorgen dat dit ook technisch mogelijk is.”

Heeft u ook interesse in een servicecontract voor uw Van Beek transportschroeven? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws & projecten?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2024 Transportschroeven- en machinefabriek Van Beek B.V. | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring