Dino bulkwagenvuller geslaagd voor test bij Vollers in België

Om vooraf helemaal zeker te zijn van de werking van de Dino bulkwagenvuller heeft Vollers België een klein half jaar de Rental Dino van Van Beek uitgebreid getest voor het verladen van plastic granulaat uit bigbags naar silowagens.

Vollers België maakt onderdeel uit van de Vollers Group, die zich bezig houdt met het wegen, mengen en vervoeren van o.a. koffie, cacao, bakkerijzaden, tabak, katoen, wol, garen en algemene vrachten.

Aan het woord is de heer Schoonis van Vollers België in Antwerpen.

“Vollers België is een aparte divisie voor general cargo ofwel algemene vrachten. Wij hebben drie terminals in de haven van Antwerpen beschikbaar, totaal een 200.000 m² voor het op voorraad houden van koffie, cacaobonen en kunststof granulaat. Samen met onze klant waren we op zoek naar een oplossing voor het verladen van kunststof pad chips en ontdekten via de website www.dino.nl de Dino bulkwagenvuller van Van Beek.

Graag wilden we deze machine eerst testen alvorens tot aankoop over te gaan. Dat kon al snel geregeld worden, zelfs voor een korte huurperiode. We zijn erg gecharmeerd door de eenvoud van de machine! Ook is het voor ons een uitkomst dat de Dino mobiel is en dus makkelijk te verplaatsen. De testen waren door onze medewerkers succesvol bevonden en onze klant tevreden, we zijn toen overgaan tot de aankoop van een Dino Silverline.”

De Dino® DR300 SilverLine, die bij Vollers Belgie ingezet wordt voor het verladen van kunststof granulaat, is een standaard turn-key bulkwagenvuller en uit voorraad leverbaar. De basiscapaciteit is 40 m³ per uur (resp. 80 m³ per uur) en voldoet volledig aan de CE-normering, ARBO-wetgeving, ARAB etc. Meer informatie over dit actiemodel vindt u hier.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws & projecten?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2024 Transportschroeven- en machinefabriek Van Beek B.V. | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring