Interview met George Sterrenberg, hoofd logistiek

Ik weet hoe het er op kantoor en op de werkplaats aan toe gaat. Dat komt nu goed van pas.

Het eerste contact voor degenen die zich bij de expeditie van Van Beek melden is al jaren George Sterrenberg. Hij houdt in de gaten of bestellingen op tijd bevestigd en geleverd worden, ontvangt en controleert binnenkomende goederen, houdt de voorraad in het magazijn op peil en zorgt dat alles op orde en netjes blijft.

Er staat wel een verandering in de planning. “Door onze groei hebben onze leveranciers met te veel contacten binnen Van Beek te maken gekregen en willen we dit met een inkoper centraal gaan regelen. Mij is gevraagd om dit voor mijn rekening te nemen, een stuk logistiek draag ik over op een collega.” Daarmee keert de 49-jarige Sterrenberg gedeeltelijk terug naar het kantoor, waar hij in 1993 begon als werkvoorbereider engineering.

“Ik heb dit zo’n 15 jaar gedaan. Daarna ben ik via een interne vacature op logistiek terecht gekomen, met deze functie  wilde Van Beek de bewaking van bestellingen en ingangscontrole verbeteren, om de doorlooptijden van orders beter te kunnen bewaken”

Nu wordt er een volgende stap gezet. “Door ervaring op zowel kantoor als op de werkvloer, komt dit nu in mijn nieuwe functie goed van pas. Als er in het productieproces iets niet klopt, is het handig dat je de weg weet op zowel engineering als in productie, zodat je daardoor snel kunt reageren en intern of extern tot een oplossing kunt komen.”

Nu Sterrenberg terugkeert naar het kantoor zal hij meer naar leveranciers toetreden en afspraken maken. “We willen de bestellingen centraliseren en meer overzicht op de prijzen houden. De logistiek laat ik achter me.” Toch zal Sterrenberg een bekend gezicht blijven voor iedereen die goederen bij Van Beek aflevert, want hij blijft de ingangscontrole doen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws & projecten?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2024 Transportschroeven- en machinefabriek Van Beek B.V. | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring