Bouman en Evoluon verfijnen sfeer bij vierde editie Solids Select Lunch

Door de vlotte en humoristische presentatie van econoom en journalist Mathijs Bouman zat de sfeer er 30 mei jl. goed in bij de Solids Select Lunch. Het was de vierde keer dat Van Beek en Vakblad Bulk deze speciale lunch organiseerden voor hun partners en klanten. Maar liefst 52 geïnteresseerden kwamen samen om in een ongedwongen sfeer bij te praten met mensen in hetzelfde werkveld.

Wat zeker bijdroeg aan deze open ambiance was de locatie die de organisatoren hadden gekozen; de iconische koepel van het Evoluon. De combinatie van spreker en locatie nodigde perfect uit om het gesprek met elkaar aan te gaan.

Economie op een hilarische manier
Bouman is onder meer bekend als redacteur bij Nieuwsuur en graag geziene gast bij RTL-Z, De Wereld Draait Door en andere nieuws- en actualiteitenprogramma’s. “Bouman was een ontzettend goede spreker die de relatief saaie economie op een hilarische manier presenteerde”, blikt Tim Heyden, Regional Sales Manager bij Penko Engineering B.V., terug.

Volop discussie
Volgens organisator Jos Verleg, hoofdredacteur bij Vakblad Bulk van Eisma Media Groep, maakte Bouman het tot een unieke editie. “Hij is de beste spreker van alle edities van de Solids Select Lunch. Hij sneed ontzettend veel onderwerpen aan waar de aanwezigen weer volop over discussieerden. Dat ging over thema’s als de huizenmarkt tot internationale beschouwingen over de economie. En dat allemaal op een humoristische manier.”

Een traditie is geboren
“Het is voor ons ontzettend leuk om eens in het jaar deze speciale gelegenheid te organiseren voor onze belangrijkste partners en klanten”, vertelt Perry Verberne, directeur bij Van Beek. “Nu de vierde editie een feit is, vormt het zich echt om tot een traditie. Het Evoluon als locatie was dit jaar extra speciaal. Het gebouw staat bol van innovatie, daar leggen we bij Van Beek ook de focus op.”

Futuristische ambiance
“Dat er voor zo’n opvallende locatie is gekozen heeft een reden”, vertelt Verleg verder. “Ieder jaar gaan we voor een toplocatie, een plek waar je niet zomaar binnenkomt. Zo kozen we vorig jaar voor een prachtig kasteel in Vught. Het speciale aan het Evoluon is dat het geheel tot de verbeelding spreekt en er een futuristische ambiance hangt. Het levert direct een gespreksonderwerp op.”

Lunch en goede gesprekken
Heyden bezocht de smakelijke en informele lunch voor een tweede keer. “De sfeer zat er weer goed in. Ik heb regelmatig contact met Van Beek waardoor het wel eens fijn is om het dan niet over cijfers of zaken te hebben. Daar is deze lunch bij uitstek ideaal voor.”

Nieuwe insteek pakt goed uit
Dit jaar werd besloten om de tafels kleiner te maken. “Je wilt tijdens een lunch met iedereen aan tafel een praatje maken”, vertelt Lida Meyers, organisator en accountmanager bij Bulk. “Met vijf mensen aan tafel in plaats van acht gaat dat al een stuk soepeler. De keuze voor ronde tafels in plaats van rechthoekige beviel dit jaar ook goed.” Organisator Birgit Klerkx-Schumacher van Van Beek vult aan: “Om nog meer interactie te krijgen, wisselden de aanwezigen tussen de gangen door van tafel.”

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws & projecten?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2024 Transportschroeven- en machinefabriek Van Beek B.V. | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring