Wacht niet af, maar plan uw machineonderhoud en service nu

De zomer is een geliefde en zeer geschikte periode om onderhoud en revisie te verrichten aan machines. Nu de buitentemperatuur weer oploopt, stijgt bij ons ook het aantal service aanvragen. Een schroeftransporteur vergt relatief weinig onderhoud, maar structureel onderhoud is essentieel.

Onze schroeftransporteurs staan bekend om hun extreem lange levensduur. Toch is er door regelmatig onderhoud nog een hoop te verdienen als het gaat om technische levensduur. Veel van onze klanten gebruiken de zomerperiode om preventief onderhoud te plegen aan hun schroeftransporteurs. Logisch gevolg is dat er grote pieken ontstaan in de belasting van onze buitendienst. Ons serviceteam staat 24/7 paraat gedurende de gehele zomerperiode. Maar zorg dat u niet te laat bent, geef uw geplande stop tijdig aan ons door zodat wij ook u optimaal kunnen bedienen.

Bel me voor een afspraak op 06-53287258 of via ons kantoor 0416-375225

Goed om te weten is dat Van Beek niet alleen de eigen schroeftransporteurs onderhoudt, reviseert en modificeert. Maar ook die van andere fabrikanten. Graag zetten wij onze kennis zo breed mogelijk in zodat u voor de volle 100% daarvan kunt profiteren.

Al onze service medewerkers zijn pure specialisten op het gebied van schroeftransport en in het bezit van een VCA certificaat, zodat ze direct bij u aan de slag kunnen. Besteed dus uw revisie en modificaties uit aan dè specialist op het gebied van schroeftransport. Welkom bij de producent, welkom bij Van Beek.

Serviceteam Van Beek

Tean van Horssen

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws & projecten?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2024 Transportschroeven- en machinefabriek Van Beek B.V. | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring