Hoezo smart? Het Dino 4.0 dashboard!

Digitaal is de taal van Industry 4.0. Ons antwoord is de slimme bulkwagenvuller, alias Dino 4.0. Wat kunnen wij inmiddels afvinken van onze to-do lijst?

Paradise by the dashboard
Altijd eenvoudig inzage in de data van de Dino 4.0. Daar werken wij hard aan met Dashboard 4.0. Unieke inloggegevens geven u als klant toegang tot het digitale paneel. De inrichting is op maat met standaard inzicht in de urenteller, actieve compressor en trillingsmetingen. Direct reserveonderdelen voor uw bulkwagenvuller bestellen wordt ook mogelijk via het dashboard.

Vat op de schakelkast
Eén druk op de noodknop en 30 seconden later is het bij ons bekend. We zien steeds meer van wat er in de schakelkast gebeurt en kunnen steeds sneller en gerichter hulp bieden. Gewoon vanuit ons kantoor in Drunen. En is er een monteur nodig? Dan komt deze natuurlijk alsnog bij u op locatie.

Gateways voorzien van de juiste programma’s
Voor een goede gegevensoverdracht moeten verschillende netwerken met elkaar communiceren. Dat kan met gateways, ofwel koppelingen. Deze zijn nu voorzien van de juiste software waardoor data probleemloos van de Dino naar de klant en naar ons gaan en vice versa.

Opvele Van Beek bulkwagenvuller staat Dino 4.0.
Onze ‘vers van de pers’ Dino’s kunnen we voorzien van sensoren en een eigen internetverbinding. Monitoring en analyse van deze machines kan op deze manier continu gebeuren. Mits de klant dit wil natuurlijk.

Werken zonder verrassingen
De analyse van de gegevens wordt steeds verfijnder. Problemen willen we tijdig tackelen en alarm slaan terwijl er in feite niets aan de hand is, voorkomen. Met 25 smart Dino’s in werking op verschillende locaties, de feedback van onze klanten en de ervaring die we hebben, maken we hierin flinke stappen.

De voordelen van de smart Dino bulkwagenvuller
Met een smart Dino is het mogelijk om de kosten voor onderhoud en vervanging structureel te verminderen. Enkele voorbeelden:

  • De lagers vervangen wanneer dit nodig is in plaats van periodiek.
  • Onderdelen tijdig vervangen en zo storingen voorkomen.
  • De komst van een monteur beperken met hulp en advies op afstand.

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws & projecten?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2024 Transportschroeven- en machinefabriek Van Beek B.V. | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring